МАЛА МАТУРА

slika

Креативна

ЗУОВ

Партнер

Бојанка

Cambridge

Селфи


2019/2020


ЛИЦЕ ЗА ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ

ГОДИШЊИ ПЛАН РАДА ШКОЛЕ

Јавне набавке

Упис у I разред

ШКОЛСКИ ПРОГРАМ

НАСТАВНИЦИ БЕЗ ГРАНИЦА


УЏБЕНИЦИ


DILS/КОРАК ДАЉЕ


ЛЕТОПИС ШКОЛЕ


ВУКОВЦИ 


ОЦЕЊИВАЊЕ

ОПШТА АКТА ШКОЛЕ

ФИНАНСИЈЕ

ИНФОРМАТОР О РАДУ ШКОЛЕ

КРИТЕИЈУМИ ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ ВЛАДАЊА


Енглески језик

Радмила и Ненад

Бојан


Помоћник у настави

Кодекси понашања

Библиотека

Школски  лист бр. 112

Информатика

Такмичења

Класје

Учитељско друштво Неготин

Slika

Обавештење за родитеље/законске заступнике и ученике осмог разреда

       Поштовани родитељи/законски заступници, ученици осмог разредa.

       Према измењеном календару уписа ученика, распоред ученика уписаних у средње школе треба да буде објављен данас  8.7.2020. до 24.00 .

       Због тренутне епидемиолошке ситуације дајемо одређене препоруке које се односе на упис у средње школе.

       Ученици најлакше могу да провере у коју школу су уписани на званичном сајту МПНТР(линк- http://upis.mpn.gov.rs/Cir/Pocetna) тако што ће користити своју осмоцифрену шифру.

       Уколико родитељи имају могућност, упис се ове године може обавити и електронским путем на порталу е-Управе.

       Родитељи могу за контактирати и средње школе посебно  ако се ради о упису у другим градовима.

За све додатне информације можете се обратити и вашим одељењским старешинама.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ, ОДНОСНО ДРУГЕ ЗАКОНСКЕ ЗАСТУПНИКЕ УЧЕНИКА ОСМОГ РАЗРЕДА

опширније на следећој страни

УСЛОВИ ЗА ДОБИЈАЊЕ БЕСПЛАТНИХ УЏБЕНИКА

2020/2021.  ШКОЛСКА ГОДИНА

 
опширније на следећој страни

 

ТЕРМИНИ ЗА УПИС И ТЕСТИРАЊЕ ПРВАКА

        Поштовани родитељи/други законски заступници,

      Од четвртка, 28. маја 2020. године почиње заказивање термина за упис и тестирање будућих ђака првака.


опширније на следећој страни

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

 

     Онлајн тестирање за ученике 8. разреда – пробни завршни испит

     Поштовани ученици,

     Позивамо вас још једном да приступите самопроцени вашег знања решавајући самостално онлајн тест- пробни завршни испит. На тај начин проверавате ваше знање, али и дајете могућност наставницима да вам након анализе резултата помогну.
Самостално решите тестове, без обзира на крајњи резултат, јер ћете једино тако имати прави увид који ће вама и вашим наставницима послужити за даље планирање учења, а уједно ће обезбедити и реалнија очекивања од завршног испита.
Након завршеног тестирања, ученици ће добити резултате, а предметни наставници ће сазнати које су области ученици савладали и шта им представља тешкоћу, да би се томе могли посветити током даљег рада.
Анализе задатака сва три теста ће бити емитоване и на каналу РТС 3 у суботу 25.4.2020. године, у терминима који ће накнадно бити утврђени.

     Онлајн тест, први пробни завршни испит за самопроцену знања ће се реализовати преко платформе mojaucionica.gov.rs. Ученици ће платформи приступати користећи исте налоге који су за потребе приступа платформи Microsoft Teams достављене школамa, a које су родитељи добили од одељењских старешина.

     Oнлајн пробно тестирање ће бити спроведено по следећој динамици:

  • 22. априла 2020. – тест из српског/матерњег језика

  • 23. априла 2020. – тест из математике

  • 24. априла 2020. – комбиновани тест

     Ученицима ће сваки тест бити доступан 12 сати (од 8.00 до 20.00) , како би могли да му приступе у време кад технички или други организациони или породични услови дозвољавају.

     Сваки ученик може само једном да приступи решавању теста, а време решавања је временски ограничено! То значи да када приступите тесту, морате и да га завршите у року предвиђеном за рад. На почетку теста добит ће те обавештење о дужини трајања тестирања.

     Желимо вам успех у решавању задатака и сигурни смо да ваше залагање и труд могу допринети бољим резултатима.

 УПИС 2020/2021


ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!

ИСКАЗИВАЊЕ ИНТЕРЕСОВАЊА ЗА

УПИС У ОСНОВНУ ШКОЛУ

Поштовани родитељи/законски заступници,

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније.

Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од 1.априла 2020. године моћи да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа https://euprava.gov.rs/usluge/5569.

 Уколико нисте у могућности да сами извршите пријаву, овлашћено лице школе може унети пријаву уместо Вас.

  Потребно је само да нам доставите контакт телефон а у вези даљег поступка ће Вас контактирати овлашћено лице школе.

 Контакт телефон можете доставити на e-mail upisvukng@gmail.com као и на телефоне овлашћених лица школе 064/3896244 или 063/8315232.

Телефони за контакт:

019/542-374 019/542-590

064/389 62 44 и 063/831 52 32

контакт e-mail: upisvukng@gmail.com

опширније на следећој страни

УПИС 2020/2021


или

Поштовани родитељи/ законски заступници и ученици,
Пролећни распуст за основне школе ван територије АП Војводине планиран је у периоду од 13. до 20. априла 2020.године, а први радни дан је требало да буде уторак 21. април.2020. године.
У ситуацији ванредног стања и низа мера, које се односе на контролу кретања грађана, кад је јавни градски и међуградске превоз готово укинут, кад су прекинути културни, туристички и спортски догађаји, сматрамо да дане предвићене за пролећни распуст треба искористити за учење и да би прекидање наставе на даљину било на штету ученика, који свакако морају да буду у кругу породице и са што мање социјалних контаката у кући и ван куће.
У складу са наведеним планирана је промена календара образовно-васпитног рада:
-Од 13. до 16. априла 2020. године (понедељак –четвратак)-одвија се настава на даљину према најављеном распореду часова и друге активности школе које планирају за ученике.
-Од 17. до 20. априла 2020. године (петак- понедељак) - пригодни едукативни садржаји у вези са празником и садржаји у функцији квалитетног коришћења слободног времена
-Од 21. априла 2020. Године (уторак)- наставак похађања наставе на даљину
Представљена промена календара образовно-васпитног рада омогућава нам да, по нормализовању ситуације, добијемо додатни простор за надокнаду кључних школских активности, о чему ћете бити благовремено обавештени.

 

Поштовани родитељи/старатељи и ученици,

Oд уторka 17.3.2020. године за ученике од 1-8. разреда почела је реализација наставе на даљину на начин о коме сте обавештени од стране Ваших одељењских старешина, путем друштвених мрежа, на веб сајту школе и фб-профилу школе, али и на огласној табли на улазним вратима школе.

Молимо Вас да нам доставите податке о укључености наших ученика, Ваше деце у праћење наставе на даљину.
Податке о томе како се прати настава ( РТС-3 или платформa РТС-Планета) доставићете Вашим одељенским старешинама на меј адресе одељења, које ће Вам бити достављене са овим обавештењем.

Молимо Вас да податке доставите одмах по пријему мејл адресе одељења, а посебно је важно да јавите уколико постоје проблеми у праћењу или немогућност праћења.

Ученици треба редовно да прате садржаје и наравно испуњавају захтеве у погледу бележења свих захтева који се од њих траже.

Наставници ће истовремено са емитовањем садржаја комуницирати са ученицима и/или родитељима и давати додатна упутства за учење на даљину, која се односе на домаће задатке, радове у радној свесци, образовне веб стране, семинарске радове, есеје, цртеже, презентације, употребу електронских уџбеника и друге садржаје.

Молимо ас да нам поред достављања података обавезно јавите уколико ученици због болести нису у могућности да прате наставу на даљину.

Поштовани родитељи и ученици, позивамо Вас да као и до сад сарађујемо у остваривању наведених активности и на тај начин успешно реализујемо образовно–васпитни рад са ученицима у тренутним специфичним условима насталим привременом обуставом непосредног васпитно-образовног рада.

Молимо Вас да редовно претите наша обавештења, а за додатне информације можете се обратити школи или одељењским старешинама.

РАСПОРЕД НАСТАВЕ У ТРАЈАЊУ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

од 17. до 21. марта
од 23. до 27. марта
од 30. марта до 03. априла
РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ЗАДАТАКА И КОНТРОЛНИХ ВЕЖБИ У ДРУГОМ ПОЛУГОДИШТУ

преузмите за ученике од 5. до 8.
преузмите за ученике од 1. до 4.

ОБАВЕШТЕЊЕ!!!
Имајући у виду актуелне епидемиолошке податке надлежних органа, тела и служби, са циљем превенције ширења грипа у популацији деце и младих, донета је одлука да зимски распуст у Републици Србији, ван територије АП Војводина,буде продужен до 21. фебруара 2020. године, а да први наставни дан буде 24. фебруар 2020.

Учешће ОШ „Вук Караџић“ у Пројекту „Квалитетно образовање за све“

(Quality Education for All – Quality ED Serbia)

Основна школа „Вук Караџић“ је једна од четрдесет школа које су ушле у Пројекат „Квалитетно образовање за све“ (Quality Education for All – Quality ED Serbia). Овај пројекат представља трогодишњу активност коју заједнички финансирају Европска унија и Савет Европе, а у оквиру Програма Европске уније и Савета Европе под називом „Horizontal Facility for Western Balkans and Turkey – 2. фаза“. Програм реализује Одељење за образовање Савета Европе у сарадњи са Канцеларијом Савета Европе у Београду и Министарством просвете, науке и технолошког развоја РС. 

 

опширније на следећој страниШКОЛЕ ЗА XXI ВЕК


 
Пројекат „Школе за XXI век“ реализује се у Србији од марта 2018. и трајаће до маја 2021. Њуме ће бити обухваћена 1 154 школа. Пројекат је осмислио и спроводи  British Council, а финансира Влада Уједињеног Краљевства. Циљ пројекта је да ученици узраста од 10 до 15 година усвоје вештине критичког мишљења, решавања проблема и програмирања.

опширније на следећој страни
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЕКСКУРЗИЈЕ

преузмите позив

преузите конкурсну документацију


преузмите одлуку о додели уговора


ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ДОБАРА -

ЂАЧКА УЖИНА ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНУ


преузмите позив
преузмите конкурсну документацију
одлука о додели уговора
 обавештење о додели уговора
РАСПОРЕД ЧАСОВА
ЗА УЧЕНИКЕ ОД 5. ДО 8. РАЗРЕДАотворите распоред часова
РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ЗАДАТАКА И КОНТРОЛНИХ ВЕЖБИ У ПРВОМ ПОЛУГОДИШТУ

преузмите за ученике од 5. до 8.
преузмите за ученике од 1. до 4.

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Свечани пријем првака биће одржан у четвртак 29. августа
2019. године у 17:30 часова у свечаној сали ОШ „Вук Караџић“ у Неготину.

Добро дошли, прваци!